a1bf38363c3e9ecc2e9d9e8db21d2272-fruska-gora-national-park

Neposredna blizina oko MV Monogram-a

Spoj duge istorije i kulture, bogastvo flore i faune, brojna jezera i manastire, životinje koje slobodno šetaju kroz seoske atare, živopisne predele i šarene vinograde i voćnjake kao i čari ravnice možete videti i doživeti pri dolasku u MV Monogram.

SREM je najvećim delom ravničarska nizija sa prosečnom nadmorskom visinom 70-80m, ograničena Savom, Dunavom i Fruškom Gorom, na kojoj se nalazi i najveći vrh u Sremu – Crveni čot od 539 m, a ističu se i vrhovi Stražilovo, Iriški Venac i Veliki Gradac koji su u neposrednoj blizini Hotela.

Inđija je centar jedne od najuređenijih opština u Srbiji. Prošetajte novom pešačkom zonom sa monumentalnim trgom, posetite modernu zgradu Kulturnog centra i uživajte u cvetnim aranžmanima i urbanim mobilijarom.

Na trgu kod pošte održavaju se mnogi značajni događaji koji obogaćuju kulturni život grada kao što su koncerti, manifestacije i pozorišne predstave.

Razgledanje Starog Slankamena:

Ovo interesantno sremsko selo smešteno je na samoj obali Dunava i nudi veliki potencijal – obilazak keja, banje, crkve Svetog Nikole, izvora slane vode Slanača, ostataka tvrdjave Acumincum i lesnih profila. Takođe, ne treba propustiti ni posetu spomenika u Slankamenu – Slankamenački obelisk.

Vožnja turističkim brodićima je neizostavni deo posete Slankamenu.

Poseta Etno kuće Maradik:

Etno Kuća Maradik poznata je po autentičnim ekponatima starim oko 200 godina. Mesto je na kom ćete saznati nešto više o tradiciji, kulturi, običajima, domaćim specijalitetima i načinu života stanovništva ovog prostora.

 

Krčedinska-ada
Dunav

DUNAV:

Dunav je reka koja svojim dugim tokom krasi deset zemalja Evrope, povezuje više od 80 miliona ljudi i spaja različite narode i kulture.  Kroz teritoriju opštine Inđije protiče u dužini od 27km, presecajući obronke Fruške gore stvarajući jedan od najlepših delova svog toka.

Svako ko odluči da se uputi na plovidbu Dunavom imaće priliku da uživa u jedinstvenim prirodnim lepotama Srbije.

Obiđite ovaj dragulj – obalom Dunava od Čortanovaca, preko Beške i Krčedina, pored Slankamenačkih Vinograda pa sve do ušća Tise u Dunav kod Starog Slankamena, ovo ekološki očuvano okruženje nudi najrazličitiji sadržaj poput prelepih plaža i peščanih ada.

Beščanska obala jedna je od najlepših u Vojvodini a ljubitelji reke i odmora u prirodi ne smeju da propuste da je posete.

Ukoliko se bavite biciklizmom, prilikom svoje ture možete napraviti predah na hortikulturalnoj uređenoj površini, osvežiti se pijaćom vodom, povezati se na besplatnu WiFi mrežu i isplanirati nastavak puta.

Krčedinska ada je rečno ostvro poznat kao oaza mira jer predstavlja netaknutu prirodu dunavskih rukavaca.  Predstavlja stanište brojnih retkih vrsta biljaka i životinja, značajno je mrežište riba i od davnina je poznata po brojnim stadima konja, podolskih goveda, magaraca i ovaca koja se na njoj napasaju.

Otvoreno 00-24

Otvoreno 00-24

Prijatna atmosfera, ljubazno osoblje, veliki udobni kreveti, brz internet i usluga na vrhunskom nivou garantuju uživanje u hotelu 24h dnevno.

Okruženje

Okruženje

Bogastvo flore i faune, brojna jezera i manastire, životinje koje slobodno šetaju kroz seoske atare, živopisne predele i šarene vinograde i voćnjake kao i čari ravnice i Fruške Gore možete videti i doživeti u okolini HOTELA MONOGRAM.

Sobe i apartmani

Sobe i apartmani

HOTEL MONOGRAM raspolaže sa 16 soba / jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne. Trudimo se da Vaš boravak u hotelu učinimo što ugodnijim i udobnijim. Stoga smo sve prilagodili Vašim potrebama.

Naš restoran

Naš restoran

Savremen, kreativno osmišljen restoran koji će gostu pružiti  mogućnost da uživa u gastronomskim delicijama u netaknutoj prirodi.

Pretvorite Vaš obrok u iskustvo koje se pamti. U našem restoranu možete uživati u širokoj lepezi odabranih Ukusa domaće i međunarodne kuhinje koje za Vas priprema tim vrhunskih profesionalaca i majstora kuhinje.

Sadržaj

Obezbeđen parking

Brz Internet

Usluga pranja veša

Kablovska TV

Room-service