a1bf38363c3e9ecc2e9d9e8db21d2272-fruska-gora-national-park

Neposredna blizina oko MV Monogram-a

Spoj duge istorije i kulture, bogastvo flore i faune, brojna jezera i manastire, životinje koje slobodno šetaju kroz seoske atare, živopisne predele i šarene vinograde i voćnjake kao i čari ravnice možete videti i doživeti pri dolasku u MV Monogram.

SREM je najvećim delom ravničarska nizija sa prosečnom nadmorskom visinom 70-80m, ograničena Savom, Dunavom i Fruškom Gorom, na kojoj se nalazi i najveći vrh u Sremu – Crveni čot od 539 m, a ističu se i vrhovi Stražilovo, Iriški Venac i Veliki Gradac koji su u neposrednoj blizini Hotela.

Otvoreno 00-24

Otvoreno 00-24

Prijatna atmosfera, ljubazno osoblje, veliki udobni kreveti, brz internet i usluga na vrhunskom nivou garantuju uživanje u hotelu 24h dnevno.

Okruženje

Okruženje

Bogastvo flore i faune, brojna jezera i manastire, životinje koje slobodno šetaju kroz seoske atare, živopisne predele i šarene vinograde i voćnjake kao i čari ravnice i Fruške Gore možete videti i doživeti u okolini HOTELA MONOGRAM.

Sobe i apartmani

Sobe i apartmani

HOTEL MONOGRAM raspolaže sa 16 soba / jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne. Trudimo se da Vaš boravak u hotelu učinimo što ugodnijim i udobnijim. Stoga smo sve prilagodili Vašim potrebama.

Naš restoran

Naš restoran

Savremen, kreativno osmišljen restoran koji će gostu pružiti  mogućnost da uživa u gastronomskim delicijama u netaknutoj prirodi.

Pretvorite Vaš obrok u iskustvo koje se pamti. U našem restoranu možete uživati u širokoj lepezi odabranih Ukusa domaće i međunarodne kuhinje koje za Vas priprema tim vrhunskih profesionalaca i majstora kuhinje.

Sadržaj

Obezbeđen parking

Room-service

Ljubazno osoblje

Brz Internet

Usluga pranja veša

Kablovska TV