Uz vrhunsku uslugu uvek ljubaznog osoblja, poseta restoranu MV MONOGRAM je iskustvo koje će zadovoljiti sva Vaša čula.

Dominacija toplih boja sa unikatnim elementima rustike odaju ukus prefinjenosti, glamura i šarma. Restoran kapaciteta 200 mesta , svojim atraktivnim i modernim dizajnom pruža potreban komfor za miran razgovor.

Vrhunski majstori kulinarstva i food dizajnera za Vas pripremaju najraznovrsnije gastronomske užitke. Prepustite se čulima omiljenih ukusa i velikom izboru nacionalnih i internacionalnih specijaliteta među kojima se nalaze: specijalitet Monogram, teletina ispod sača, biftek u maslinovom ulju, ćuretina u sosu od višanja, dnevna kuvana jela, domaća peciva….

Mesto gde harmonija zadovoljstva ima sasvim novu dimenziju.

Neka svaka Vaša poseta bude nešto posebno i  vredno prepričavanja.

SAV_9905
SAV_9903
SAV_9906

Spoj duge istorije i kulture, bogastvo flore i faune, brojna jezera i manastire, životinje koje slobodno šetaju kroz seoske atare, živopisne predele i šarene vinograde i voćnjake kao i čari ravnice možete videti i doživeti pri odlasku u Srem.

Spoj duge istorije i kulture, bogastvo flore i faune, brojna jezera i manastire, životinje koje slobodno šetaju kroz seoske atare, živopisne predele i šarene vinograde i voćnjake kao i čari ravnice možete videti i doživeti pri odlasku u Srem.

Je ostrvska, gromadna planina koja se izdigla iz sremske ravnice do visine od 400m. Predpostavlja se da je nekada davno bila osrvo u Panonskom moru.

Fruška gora je najstariji nacionalni park u Srbiji i taj status je dobila 1960. godine. Prostire se dužinom od 75km i širinom od 12 do 15km, a obuhvata površinu od 255km².

Na Fruškoj Gori postoji 16 veštačkih jezera napravljenih pre 40-ak godina. Predstavljaju omiljena odmarališta za stanovnike ove regije, gde se rado sunčaju, kupaju, bave ribolovom i prave piknik.

  • ,,Karlovačka berba grožđa”u Sremskim Karlovcima,
  • “Dani vina”“Dani bostana” u Rivici,
  • Takmičenje u vožnji zaprega ,,Sremska potkovica”u Novim Karlovcima,
  • ,,Festival tamburaških orkestara Srbije”u Rumi,
  • ,,Vidovdanski sabor”u Vrdniku,
  • Prvenstvo Srbije u kajaku i kanuu u Višnjićevu,
  • ,,Scena fest”u Inđiji,
  • ,,Patlidžinijada“u  Neradinu,
  • ,,Pudarski dani“u Irigu.
  • Drugi naziv za ovo područije je “Srpska Sveta gora”, zbog brojnih manatira koji su rasuti dužinom od 50km. Danas postoji 15 aktivnih manastira a njihova uloga je kroz vekove bila očuvanje kulture, pismenosti i duhovnosti srpskog naroda. Predpostavlja se da su svi izgrađeni u periodu od XV do XVIII veka i da ih je bilo ukupno 35.Danas možete posetiti : Krušedol, Petrovicu, Rakovac, Veliku i Malu Remetu, Divšu, Novo i Staro Hopovo, Jazak, Grgeten, Beočin, Privinu Glavu, Šišatovac, Kuvežedinu i Ravanici.

Vrhunska kuhinja

Priuštite sebi vrhunski gastronomski doživljaj u srcu Srema –HOTEL MV MONOGRAM and Restaurant zadovoljiće Vaše potrebe od jutarnje kafice i doručka, preko poslovnog ručka pa sve do svečane večere.

REZERVIŠITE SOBU NA VREME

Našim gostima želimo da obezbedimo obezbedimo prijatan, miran i komforan ambijent. HOTEL MV MONOGRAM raspolaže sa 16 soba / jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne.