Politika plaćanja:
Nakon potvrde rezervacije od strane Klijenta, hotel će Klijentu ispostaviti profakturu na ukupan iznos ugovorenih i potvrđenih usluga. Plaćanje je po sledećoj dinamici: avans od 30% u roku od 3 dana od datuma profakture.
Ostatak najkasnije 5 dana pre dolaska grupe u hotel. Najkasnije dana po odlasku grupe iz hotela, hotel će Klijentu ispostaviti finalnu fakturu. U finalnu fakturu (konačni obračun) biće uključene sve eventualne dodatne usluge koje nisu bile uključene u profakturu, a za čije plaćanje je Klijent preuzeo obavezu.
U slučaju da Klijent preuzima obavezu plaćanja dodatnih usluga, hotel zadržava pravo da od Klijenta traži avans ili garanciju plaćanja.

Opšti uslovi:
Rezervacija smeštaja i ostalih hotelskih usluga se smatra potvrđenom po ispostavljanju profakture i nakon primljenog avansa. U slučaju da Klijent ne plati avans u datom roku hotel ima pravo da smanji alotman (broj soba) ili stornira rezervaciju. Klijent je dužan da hotelu dostavi finalnu listu gostiju, a najkasnije 5 dana pre dolaska grupe.

Otkazivanje rezervacija:
Sve do 7 dana pre dolaska grupe u hotel Klijent može da otkaže do 10% potvrđenog alotmana bez ikakve naplate za otkazivanje. U slučaju da se otkaže više od 10% hotel ima pravo da naplati naknadu za otkazivanje u visini od cene jednog noćenja. Za sve otkaze u roku od 7 dana pre dolaska grupe hotel će naplatiti naknadu za otkazivanje u visinicene jednog noćenja.
U slučaju da se otkaže celokupna rezervacija, korisnik usluge snosi obavezu uplate celokupe vrednosti potvrđenog posla.
Za otkazane rezervacije na sam dan dolaska (no show) naknada za otkaz je u iznosu 100% od planiranog prihoda (neće biti refundacije).
Svako otkazivanje mora biti pismenoj formi.

Ekstra troškovi:
Gosti su dužni da svoje ekstra troškove (koje Klijent ne pokriva) regulišu na licu mesta na recepciji hotela, u gotovini ili važećim kreditnim karticama koje hotel prihvata: Visa, Master.

Otvoreno 00-24

Otvoreno 00-24

Prijatna atmosfera, ljubazno osoblje, veliki udobni kreveti, brz internet i usluga na vrhunskom nivou garantuju uživanje u hotelu 24h dnevno.

Okruženje

Okruženje

Bogastvo flore i faune, brojna jezera i manastire, životinje koje slobodno šetaju kroz seoske atare, živopisne predele i šarene vinograde i voćnjake kao i čari ravnice i Fruške Gore možete videti i doživeti u okolini HOTELA MONOGRAM.

Sobe i apartmani

Sobe i apartmani

HOTEL MONOGRAM raspolaže sa 16 soba / jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne. Trudimo se da Vaš boravak u hotelu učinimo što ugodnijim i udobnijim. Stoga smo sve prilagodili Vašim potrebama.

Naš restoran

Naš restoran

Savremen, kreativno osmišljen restoran koji će gostu pružiti  mogućnost da uživa u gastronomskim delicijama u netaknutoj prirodi.

Pretvorite Vaš obrok u iskustvo koje se pamti. U našem restoranu možete uživati u širokoj lepezi odabranih Ukusa domaće i međunarodne kuhinje koje za Vas priprema tim vrhunskih profesionalaca i majstora kuhinje.

Sadržaj

Obezbeđen parking

Brz Internet

Usluga pranja veša

Kablovska TV

Room-service