Svoj uspeh
baziramo na
kvalitetu!

Ovaj potpuno klimatizovan Hotel MV Monogram u ponudi ima elegantno opremljene smeštajne jedinice sa besplatnim internetom , TV-om sa kablovskim kanalima, mini barom.

Pažljivo dizajnirane po meri svakog našeg gosta. Neutralne, prirodne nijanse, topla atmosfera i moderan ambijent naših soba pružiće vam odmor kakav zaslužujete.

HOTEL MV MONOGRAM raspolaže sa 16 soba / jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne. Trudimo se da Vaš boravak u hotelu MONOGRAM učinimo što ugodnijim i udobnijim. Stoga smo sve prilagodili Vama.

SAV_9903
SAV_0421
SAV_9971

Spoj duge istorije i kulture, bogastvo flore i faune, brojna jezera i manastire, životinje koje slobodno šetaju kroz seoske atare, živopisne predele i šarene vinograde i voćnjake kao i čari ravnice možete videti i doživeti pri odlasku u Srem.

Petrovaradinska tvrđava postoji pre nego što je Novi Sad nastao.
Svoj današnji oblik Petrovaradinska tvrđava dobila je koncem 18. veka, ali je građena, razgrađivana i dograđivana stolećima unazad. Neka arheološka istraživanja svedoče o tome da su izvesni oblici ljudskih naselja na „Petrovoj steni“ postojali i pre neverovatnih 15 ili čak 19 milenijuma! Planetarijum, sa teleskopima uprtim u zvezdano nebo, a od važnih institucija na Tvrđavi se nalaze Akademija umetnosti i Muzej Grada Novog Sada.

Je ostrvska, gromadna planina koja se izdigla iz sremske ravnice do visine od 400m. Predpostavlja se da je nekada davno bila osrvo u Panonskom moru.

Fruška gora je najstariji nacionalni park u Srbiji i taj status je dobila 1960. godine. Prostire se dužinom od 75km i širinom od 12 do 15km, a obuhvata površinu od 255km².

Na Fruškoj Gori postoji 16 veštačkih jezera napravljenih pre 40-ak godina. Predstavljaju omiljena odmarališta za stanovnike ove regije, gde se rado sunčaju, kupaju, bave ribolovom i prave piknik.

  • ,,Karlovačka berba grožđa”u Sremskim Karlovcima,
  • “Dani vina”“Dani bostana” u Rivici,
  • Takmičenje u vožnji zaprega ,,Sremska potkovica”u Novim Karlovcima,
  • ,,Festival tamburaških orkestara Srbije”u Rumi,
  • ,,Vidovdanski sabor”u Vrdniku,
  • Prvenstvo Srbije u kajaku i kanuu u Višnjićevu,
  • ,,Scena fest”u Inđiji,
  • ,,Patlidžinijada“u  Neradinu,
  • ,,Pudarski dani“u Irigu.

Drugi naziv za ovo područije je “Srpska Sveta gora”, zbog brojnih manatira koji su rasuti dužinom od 50km. Danas postoji 15 aktivnih manastira a njihova uloga je kroz vekove bila očuvanje kulture, pismenosti i duhovnosti srpskog naroda. Predpostavlja se da su svi izgrađeni u periodu od XV do XVIII veka i da ih je bilo ukupno 35.

Danas možete posetiti : Krušedol, Petrovicu, Rakovac, Veliku i Malu Remetu, Divšu, Novo i Staro Hopovo, Jazak, Grgeten, Beočin, Privinu Glavu, Šišatovac, Kuvežedinu i Ravanici.

Vrhunska kuhinja

Priuštite sebi vrhunski gastronomski doživljaj u srcu Srema –HOTEL MV MONOGRAM and Restaurant zadovoljiće Vaše potrebe od jutarnje kafice i doručka, preko poslovnog ručka pa sve do svečane večere.

Rezervišite sobu

Hotel MV MONOGRAM raspolaže sa 16 soba / jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne.Trudimo se da Vaš boravak u hotelu MONOGRAM učinimo što ugodnijim i udobnijim. Stoga smo sve prilagodili Vama.